Mediteren met de kracht van geur

OlfactoRetreat

Een OlfactoRetreat of geurretraite is het mediteren met de neus om een ​geur diepgaand te begrijpen en jezelf wezenlijk te ontmoeten.

Een OlfactoRetreat® is een unieke beleving die geur, bezinning, natuur en meditatie combineert voor een diepere connectie met jezelf en de wereld om je heen. Het is een kort en haalbaar geurmoment van rust en verwondering.

“Als je dichter bij de natuur komt, kom je dichter bij jezelf.”

Tijdens deze korte, groene 'all-in slow-down' vakantie, heb je de kans om afstand te nemen van de dagelijkse routine. We dompelen ons onder in de natuurlijke geuren, die je zintuigen prikkelen en je geest kalmeren. Je leert je reukvermogen te gebruiken als krachtig hulpmiddel voor ontspanning, innerlijke rust, verstilling en verbinding.

Deze 3-daagse zullen we gebruiken om te verstillen, te vertragen, te connecteren met de natuur, te connecteren met je reukzintuig. Daarnaast zal het contact met de natuur je helpen om terug in eigen kracht te gaan staan. Door je aandacht te richten op je zintuigen, ademhaling, kom je los van stress en maak je dieper contact met jezelf.
Een OlfactoRetreat® geeft je verschillende tips en oefeningen om je lichaam en geest tot rust te laten komen met geuren.

Ervaar de helende kracht van geur en ga terug naar huis met hernieuwde energie en inspiratie.

Deze 3-daagse is een geschenk aan jezelf, een investering in een kwalitatiever leven. Gun jezelf deze unieke ervaring en ervaar de kracht van geur, bezinning en verbinding met de natuur.

De OlfactoRetreat® is een kort en haalbaar programma, perfect voor wie op zoek is naar rust en verdieping zonder veel tijd te verliezen. Het is een waardevolle aanvulling op een druk leven, die je helpt om te ontspannen, te herbronnen en nieuwe inzichten te krijgen.

Voor meer info: mail naar: info@degeurafgevaardigde-vlaanderen.be