"Je neus weet meer dan je denkt." 

Aanbod - werken met geuren

geurcirkels, inspirerende voordrachten, geurworkshops, langlopende modulaire opleiding "geurtherapie"

"Geurtherapie" voor professionele zorgverleners die op zoek zijn naar een complementaire therapie.

Mijn missie als geurafgevaardigde in Vlaanderen is professionele zorgverleners binnen hun therapeutisch werkveld, enerzijds bewust te maken van het effect van geuren en anderzijds hen te introduceren in het leren werken met geuren. Het doel is u een unieke en diepzinnige inspirerend vormingsaanbod te bieden waar het werken met geur centraal staat. Alsook vormingen aan te bieden om geur te implementeren in uw vakgebied.

1. Op aanvraag :

​ - Meditatieve geurcirkels

- Inspirerende voordrachten rond geurbewustzijn

- Geurworkshops

- Geurretraites

- Geurwerkgroepen

2. De langlopend modulair opleidingstraject "Geurtherapie".

De opleiding “Geurtherapie” wordt rustig opgebouwd en bestaat uit opeenvolgende hoofdstukken, die fungeren als bouwstenen in uw opleidingstraject. De leerstofeenheden geven u de ruimte om de vak-integratie te versterken als professioneel hulpverlener. Hierdoor kan u de studielast spreiden en onmiddellijk integreren in de praktijk. Daarnaast kan u het praktijkgerichte onmiddellijk terugkoppelen naar uw werkplek.

Het doel is u een unieke en diepzinnige en inspirerende cursus te bieden met geuren als boodschappers van het geheugen. Deze boodschappers gidsen u op emotioneel, spiritueel en energetisch niveau. Geurtherapie is een complementaire therapeutische werkvorm die kan geïmplementeerd worden in andere therapeutische settings. Als geurtherapeut werkt je niet alleen vanuit olfactorisch therapeutische methoden, maar we werken vanuit een holistische werkvorm.

Na het vervolmaken van een langlopend opleidingstraject krijgt u een certificaat als geurtherapeut. Na het volgen van de introductie geurtherapie kan u instappen in de langlopende opleiding "Geurtherapie".

Leren is groeien in bewustzijn.

Werken met geuren